• یکشنبه ۶ آبان ماه، ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 978-1014-5
  • خبرنگار : 65001
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه کهگيلويه و بويراحمد

مصرف زیاد فست‌فود سبب بلوغ زودرس و ناباروری می‌شود

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فست فودها سبب بلوغ زودرس و سپس ناباروری در بین قشر جوانان و نوجوانان می شود .

به گزارش خبرگزاری ایسنا کهگیلویه و بویراحمد زینب بختیاری با اشاره به بدی فست فودها، افزود: فست فودها غذاهایی هستند که به دلیل آماده شدن زود و راحت و البته داشتن ظاهری جذاب تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاها شده اند که اگر بدانیم چه خطرات جبران ناپذیری بر سلامت ما دارند هرگز به سراغ آنها نخواهیم رفت .

وی اظهارکرد: بر اساس بررسی های پژوهشگران در کشورهای مختلف، ارتباط معنی داری میان مصرف فست فودها و ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون و… وجود دارد .

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: افرادی که بیش از دو بار در هفته به رستوران های فست فود می روند نسبت به کسانی که کمتر از سه بار در ماه غذای آماده مصرف می کنند ۴.۵ تا ۹ کیلوگرم اضافه وزن دارند و ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر می اندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد .”

بختیاری تصریح کرد: اگر بخواهیم به بارزترین ضرر فست فود بر سلامت جنسی اشاره کنیم، ابتدا بلوغ زودرس و سپس ناباروری اساسی ترین مشکلاتی که اکثر قشر جوانان و نوجوانان ما را درگیر کرده است .

وی ادامه داد: خانم ها برای سوزاندن کالری یک چیزبرگر باید دو ساعت پیاده روی کنند و آقایان با 1.5 ساعت پیاده روی می توانند این میزان کالری را بسوزانند .

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اگر در منوی رستوران ها میزان کالری غذا و مقدار ورزش مورد نیاز برای سوزاندن این کالری نمایش داده شود، افراد با وسواس بیشتری غذا سفارش می دهند .

بختیاری به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در باره فست فود ها گریزی زد و تاکید کرد: مصرف فست فودها بویژه برگرها سه بار در هفته یا بیشتر احتمال بروز پوکی استخوان را نیز تا ۱۵درصد افزایش می دهد .

وی اضافه کرد: از آنجا که بیشتر فست فودها با غوطه ور شدن در روغن داغ تهیه می شوند، مصرف مداوم شان میزان کلسترول بد یا همان چربی خون را بشدت افزایش می دهد و این غذاهای چرب، بشدت پرکالری و چاق کننده اند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: