رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گچساران گفت: دومین جشنواره غذاهای سنتی، سفره ایرانی با مشارکت چهار استان در گچساران برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد سید هومن عنایی در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره غذاهای سنتی، سفره ایرانی با هدف احیای فرهنگ طبخ غذاهای بومی هر استان برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: دومین جشنواره غذاهای سنتی، سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با مشارکت چهار استان در گچساران از تاریخ 6 تا 8 دی ماه برگزار می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران خاطرنشان کرد: این جشنواره در جنب ترمینال به مدت سه روز با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکت کنندگان کار خود را آغاز خواهد کرد.
عنایی تصریح کرد: در این جشنواره 45 غرفه غذا، مسابقات آشپزی پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این جشنواره آشنایی هرچه بیشتر مردم و خانوادهها با فرهنگ و سنت های غذایی وترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی هر منطقه است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران خاطرنشان کرد: آگاهی دادن به مردم در زمینه روشهای تغذیه سالم، ترویج غذای سالم از دیگر اهداف جشنواره است.
عنایی اضافه کرد: با توجه به فرهنگهای متنوع و اصیلی که در کشور وجود دارد غفلت از آنها سبب به هرز رفتن این فرهنگها و سنن بومی و محلی میشود.
انتهای پیام